Totalrenovering i Ballerup, Roskilde, Køge & Storkøbenhavn

Hos GF Byg har vi mange års erfaring med totalrenovering.

content1

Når vi står for totalrenovering, kan du tage det helt roligt

Hvert år udfører GF Byg totalrenovering og vi har gennem 28 år opbygget alle de nødvendige kompetencer inden for totalrenovering, dvs styring og færdiggørelse af alle typer byggeprojekter, hovedentrepriser og tømrer-/snedker-fagentrepriser. Så hvis du står med en større renovering eller en totalrenovering, holder GF Byg overblikket for dig.

Vi kalder det ”totalrenovering uden at miste overblikket”

Når du står med behovet for en totalrenovering af din ejendom, hus eller lejlighed, betyder det oftest, at der er flere eller mange håndværkerfag i spil, og det kræver overblik og god planlægning.

Enten kan du vælge selv at stå for det hele. Men – så venter mureren på tømreren, der ikke kan komme videre, før VVS’eren har været der, og han skal ind i mellem det, elektrikeren laver. Og hvordan er det nu med maleren? Du kan nemt miste overblikket, og det kan koste dyre ventedage og spildtid, hvilket både forsinker og fordyrer din totalrenovering.

Du kan også vælge at lade GF Byg stå for din totalrenovering, så klarer vi al koordinering og planlægning med fagfolk og materialer. Og du skal kun henvende dig ét sted, og har én kontaktperson, som besvarer henvendelser og koordinerer forløbet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Smid os et par linier om din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

  Der kan være mange fagentrepriser i en totalrenovering

  Hos GF Byg har vi solid erfaring med at stå for totalrenovering af både små og større projekter, lige fra den mindre renovering af et enkelt rum til en renovering af hele ejendommen. Så uanset om det er renovering af badeværelse, køkken, bryggers, stue, entré, loft, værelser, eller alle rummene, har vi den erfaring og ekspertise, der er nødvendig for et godt resultat.
  Når vi indgår aftaler med samarbejdspartnere stiller vi de samme høje kvalitetskrav, som vi gør til os selv – og de håndværkere og fagentrepriser, der er aktuelle ved en totalrenovering er oftest:

  • Tømrer
  • Snedker
  • Murer
  • VVS’er
  • Elektriker
  • Maler
  • Tagdækker

  Kontakt os og hør mere om totalrenovering

  Vi starter hver dag tømrerbilen op og kører ud i Ballerup, Roskilde, Køge og Storkøbenhavn, og vi kommer naturligvis gerne forbi dig for at drøfte dine planer for og ønsker til en totalrenovering i høj kvalitet og til en fornuftig pris. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 26 12 57 97 – måske er vi lige ude at lave en flot totalrenovering et sted, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Vi er ikke bedre som byggefirma end det sidste arbejde, vi har udført