Om GF Byg

Her fortæller vi mere om GF Byg

Vi er et solidt snedker- og tømrerfirma

GF Byg blev grundlagt af tømrermester Gabriel Finne, der har været selvstændig siden 1988. Firmaet har gennemgået en løbende udvikling, og i dag er vi et solidt snedker- og tømrerfirma. Vi laver alt tømrerarbejde og renovering – både mindre og større opgaver – og vi har eget værksted, der udfører specialopgaver. Antallet af medarbejdere afhænger dels af sæson og det aktuelle opgaveomfang, men GF Byg beskæftiger i dag gennemsnitligt 5-8 dygtige håndværkere.

Vores arbejdsmoral

Vi er ikke bedre som byggefirma end det sidste arbejde, vi har udført. Derfor har vi fokus på at levere et godt stykke arbejde, som vi kan stå inde for, og hvor du som kunde bliver tilfreds. Vi sigter efter høj kvalitet i alle de opgaver, vi udfører – uanset om det er en mindre slibning af et gulv eller renovering af et helt hus. En aftale, vi har indgået med dig, er en aftale, vi holder.

Sådan arbejder vi
1. Når du kontakter os og forklarer, hvad dit projekt drejer sig om, aftaler vi et møde med dig. Her kigger vi sammen på projektet og får afklaret, hvad der skal laves, og hvornår det skal være færdigt.
2. Du modtager et tilbud på dit byggeprojekt med tilhørende tidsplan.
3. Ved accept af tilbuddet igangsættes dit byggeprojekt i henhold til vores aftale.
4. Vi udfører løbende kvalitetssikring under hele byggeprojektet.
5. Ved byggeprojektets afslutning laver vi en såkaldt afleveringsforretning sammen med dig. Her gennemgår vi de ting, du har fået lavet, så der ikke er nogen løse ender, når vi afslutter byggeprojektet.

Godt håndværk til en god pris
At levere et godt stykke arbejde er altid vores vigtigste opgave, – men det er ikke nok. Prisen skal også være god. Derfor er vi altid stærke på prisen, når vi giver tilbud på en opgave.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Smid os et par linier om din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Vi er ikke bedre som byggefirma end det sidste arbejde, vi har udført