Montering af døre & vinduer i Ballerup, Roskilde, Køge & Storkøbenhavn

Skal du bruge en dygtig tømrer til montering af døre og vinduer? Så kontakt GF Byg – vi har mange års erfaring.

GF Byg igang med Montering af døre og vinduer

Montering af døre og vinduer af alle slags

GF Byg står for montering af døre og vinduer i alle typer udgaver – også skydedøre, tagvinduer og ovenlysvinduer. Hvis du skal have lavet udskiftning af døre og vinduer, er der mange muligheder både i forhold til materialer og udformning. Vi hjælper gerne med at vælge den rigtige type, farve og energimærkning, så du får den kvalitet, du forventer.

Udskiftning af vinduer og døre giver din ejendom et kvalitetsløft

Uanset hvilken type bolig, hvilken byggestil og hvilken alder, din bolig har, kan montering af vinduer og døre give enhver bolig et løft. Den tilstand dine døre og vinduer er i, giver et tydeligt visuelt indtryk af, hvilken stand huset i øvrigt er i.

Slidte vinduer, der måske endda er punkterede, og hvor træværket er revnet eller bare uplejet, kan trække selv det flotteste hus ned, og omvendt kan nye vinduer, der passer til husets stil, betyde at et hus kan se næsten helt nybygget ud. Med udskiftning af døre og vinduer kan du give din bolig et stort værdimæssigt løft. Uanset om du går med salgstanker, vil montering af døre og vinduer i nye lavenergimodeller være en gevinst for enhver bolig.

GF Byg kan stå for montering af døre og vinduer, hvad enten du ønsker småsprossede vinduer, panoramavinduer eller store glaspartier. Vi leverer altid et færdigt stykke arbejde, hvilket betyder, at vores udskiftning af døre og vinduer inkluderer

 • selve udskiftningerne
 • karme
 • sålbænke
 • gerikter og
 • fugearbejde til den sidste finish er på plads

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Smid os et par linier om din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Økonomisk gevinst med udskiftning af døre og vinduer

  Ikke alene kan nye døre og vinduer give selve boligen et moderne udtryk og dermed et stort løft. Montering af døre og vinduer med lavenergiruder vil også være med til at minimere din varmeregning og forbedre indeklimaet i hjemmet.

  Med utætte vinduer og døre ryger en stor del af den varme, du betaler for, lige ud i det fri. Og samtidig kan fugt og kulde trænge ind og give indeklimaproblemer.

  Gevinsten for dit varmeforbrug og dit indeklima er ikke den eneste gevinst. SKAT giver med det genindførte håndværkerfradrag mulighed for at trække udgifterne til arbejdslønnen ved håndværksydelser med grønt sigte fra i skat – og her kommer udskiftning af døre og vinduer med på listen. Se gerne mere på SKATs hjemmeside her https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1947018

  Vi giver dig et godt tilbud på montering af døre og vinduer

  Med mange års erfaring i udskiftning af døre og vinduer, vil vi gerne komme forbi dig i Ballerup, Roskilde, Køge og Storkøbenhavn og give dig et godt og uforpligtende tilbud på, hvordan du kan få reduceret varmeregningen, forbedret indeklimaet og løfte din ejendom med montering af døre og vinduer med lavenergiruder. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 26 12 57 97 – måske er vi lige i gang med montering af døre og vinduer hos en anden glad kunde, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

  Vi er ikke bedre som byggefirma end det sidste arbejde, vi har udført